Om mig

JEG STØTTER

Stafet for livet

Stafet for livet er et årligt arrangement, som jeg og min virksomhed er stolte over at støtte op om.
Med min støtte er jeg med til at sikre, at vi kan skabe overskud til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Læs mere her

Om mig 

Jeg hedder Morten Viberg Strand, og er selvstændig tømrer-/snedkermester som udfører de fleste opgaver inden for mit fag. Mit svendebrev fik jeg tilbage i 2005 og jeg startede min byggevirksomhed i 2014, så jeg har erfaring indenfor faget siden 2001.

Ud over at udføre tømrer og snedkeropgaver, så har jeg også opbygget et godt samarbejde med andre håndværksmestre, både inden for mit eget fag, men også inden for de fleste andre byggefag.
Derfor kan jeg også tilbyde at varetage totalentrepriser, med alle andre faggrupper, fra første kundemøde til aflevering af diverse projekter.

Så om du skal have skiftet et gulv eller et loft, om du skal have nye døre og vinduer, eller måske bygget en udestue, så vil jeg meget gerne møde op til en uforpligtende snak og afgive et fornuftigt tilbud.

Jeg har også et tæt samarbejde med Invita køkkencenter i Hillerød, hvilket betyder, at jeg har totalrenoveret mange køkkener, badeværelser og garderober, hvor detaljer og indretning er meget vigtig.

Alt i alt, er jeg en meget alsidigt og løsningsorienteret håndværksmester, og jeg glæder mig til at vi skal i gang med DIT næste projekt.

Kontakt mig