Cases

Kontakt mig

MVS-Byg vil gerne give et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har en opgave, som du gerne vil have mig til at hjælpe med, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så kan du tage en uforpligtende snak med en professionel tømrer/snedker og få et godt tilbud på din opgave. Du kan evt. uploade billedemateriale i formularen, for at give mig et indblik i dit projekt.

Du er naturligvis ikke bundet af noget, før vi har lavet en endelig, skriftlig aftale hvori projektet beskrives. Derfor skal du bestemt ikke være bange for at henvende dig til mig med henblik på at modtage et overslag på din opgave – jeg bestræber mig på at kunne vende tilbage til dig, med et konkret tilbud i løbet af blot få dage.

Udpluk af udførte opgaver

Samarbejdspartnere

MikkelVVS Partner Nordrør
Læs mere
Vi har arbejdet sammen med Morten Strand på flere sager og samarbejdet har hver gang været en god oplevelse. Morten er dygtig og har styr på projektet fra start til slut. Vi kan varmt anbefale MVS Byg, som kun yder kompetent service. Mikkel
Mads BiløInvita Køkkencenter Hillerød
Læs mere
Morten er en af vores faste samarbejdspartnere og vi har meget gavn af hinanden. Sammen har vi mange glade og tilfredse kunder på samvittigheden.
Altid plads til et godt grin og altid professionel.
TassosNordkant VVS
Læs mere
Vi har efter hånden lavet rigtig mange køkkener, badeværelser og gulve med varme sammen med Morten Strand. Og det er en fornøjelse at der er styr på tingene, og at der altid er god stemning på pladserne. Vi kan kun anbefale at snakke med Morten om byggeprojekter hjemme hos jer.
DennisGrønfeldt El
Læs mere
Vi har samarbejdet med Morten i et godt stykke tid nu, hver gang har der været styr på tingene. Der bliver taget hånd om sagerne med stor kompetence og en rigtig god service! Vi kan kun anbefale MVS Byg. Han er en dygtigt håndværker og der er altid en god stemning på pladserne når Morten er med.
Tidligere
Næste
Scroll til toppen